Growing new solutions


Naše poslanstvo: Utrjujemo položaj enega vodilnih razvojnih podjetij v Sloveniji na področju alarmnih sistemov in aplikacij za mobilne telefone ter z inovativnimi pristopi v multimedijski tehnologiji stopamo na trge EU.

Izvedite več

Ponujamo

Računalniška trgovina in servis

V trgovini ponujamo najnovejše artikle po najboljših cenah.

Zagotavljamo servis vseh računalniških naprav in vseh GSM aparatov ter nudimo dostavo, inštalacijo in popravilo na vašem domu.
Servis že od 5 € dalje.

Multimedijske rešitve

V našem podjetju se na edinstven način lotevamo razvoja multimedijskih rešitev. Glavno gonilo nam je razviti nove digitalne poti prek modernih digitalnih medijev tablični računalniki, internetne strani, mobilni terminali… Za vas razvijamo vse mogoče oblike animacij, oglasov, predstavitev. Prepričali vas bomo z pestrim izborom v naši ponudbi.

Razvoj aplikacij

Povprašajte nas in razvili vam bomo unikatno spletno stran, prilagojeno podobi vašega podjetja s katero boste pridobili vašega » novega «prodajalca na trgu. Potrudili se bomo, da bo vaša internetna stran na brskalnikih hitro najdena.

Razvoj spletnih strani

Povprašajte nas in razvili vam bomo unikatno spletno stran, prilagojeno podobi vašega podjetja.

Digitalna plakatna mesta

Poskrbite za nov način prikaza prodajnih akcij in pozabite na klasična A stojala z papirnati plakati. Posodobite vaše podjetje z digitalnimi plakatnimi mesti in prepustite, da vam naše podjetje ureja prikazovanje vaših prodajnih ugodnosti na multimedijski način. Povečajte poslovanje na dnevni ravni z hitro menjavo vsebin. Postanite vidni.

kliknite za sliko

Multimedijska miza

Bi radi modernizirali vaš gostinski lokal? Izboljšali počutje strank v vašem lokalu? Strankam ponudili edinstveno doživetje? Če ste na dva vprašanja odgovorili pritrdilno imamo za vas edinstven produkt s katerimi boste vaše stranke prijetno presenetili in dvignili zadovoljstvo. Kontaktirajte nas in z veseljem vam predstavimo novost na tržišču in obsežen nabor storitev, ki jih omogoča tovrstna miza!

Anketar na terenu

Zavedamo se kako pomembno je da podjetje dviguje svojo rast. Ponujamo vam najem ali nakup sistema s katerim vam bo naša visoko usposobljena ekipa promotorjev zagotovila povečan obisk in prodajo vaših produktov in storitev. Statistično vam bomo prikazali pomanjklivosti, priložnosti,nevarnosti in prednosti vašega poslovanja. Z veseljem vam predstavimo našo rešitev. Ne bomo vas razočarali.

Administracija in vzdrževanje Windows strežnikov


Skozi razvoj inovacij v podjetju RTF nastajajo različne varnostne rešitve, ki privedejo do pospeševanja prodaje in hkrati varovanja.

Razvoj izdelkov z enostavno snemljivim senzorjem, revolucionarnim zaklopom (kleščami), alarmnim sistemom, konstantnim polnjenjem delujočih aparatov in prikazovanjem multimedijskih vsebin,podjetje RTF na trgu zagotavlja visoko kakovostne produkte z največjo vrednostjo po ugodnih cenah

SCHMIDT® Flow Sensors
Simply a question of better measurement

SCHMIDT® Flow Sensors The exact measurement of air and gas velocities is useful for different applications such as:

  • Energy saving / Energy efficiency
  • Determination of consumer data
  • Quality assurance of processes
  • Warranty in security of persons and appliances
  • Control of ventilators, dampers
  • Functional control


Kontaktirajte nas že danes!


Želite našo pomoč pri vašem naslednjem projektu, popravilo računalnika, nakup IT opreme, ...? Kontaktirajte nas čim prej!

+386 59 336 400 Prodaja

+386 59 336 401 Servis

GNS PLUS d.o.o., Podjetje za izdelavo multimedijskih rešitev

Ulica 1.junija 9 1420 Trbovlje Slovenija